Adresa

Calea Bogdanestilor, nr. 32/B, Timisoara
0256.472.701 - orele 8.00 - 16.00

Motto

" Taina fundamentată a tinereţii nu stă în puterea de a înfăptui orice, ci în puterea credinţei că poţi înfăptui orice."

Privind cu speranta spre viitor...

(George Bernard Shaw)

 

Mesajul Directorului

Bine aţi venit la Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” Timisoara

În cei peste cincizeci de ani de existenţă, Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” din Timişoara, a devenit o prezenţă activă, recunoscută în educaţia preuniversitara din domeniile economic, estetica si igiena corpului omenesc, turism si alimentatie, si sanatate la nivel regional, naţional şi european.

Învăţarea inspirată se concretizează, în primul rând, în diversitatea specializarilor / calificarilor pe care le oferim, în multitudinea de activităţi pe care le concepem şi realizăm împreună cu mediul de afaceri şi comunitatea locală.

Specializarilor / calificarilor pe care le oferim sunt adaptive şi flexibile, inspirate de curriculele invatamantului preuniversitar de profil ale unor licee prestigioase din întreaga lume, dar şi proactive pentru a ţine seama de necesităţile organizaţiilor şi de spiritul modern al afacerilor.

Liceul oferă elevilor nu doar programe educative, dar şi experienţe de neuitat, relaţii interumane de cea mai bună calitate, un mediu de învăţare stimulativ de calitate ridicată.

Încurajăm inovarea şi gândirea creativă, stimulăm gândirea managerială responsabilă ghidată de principiile eticii afacerilor, libertatea de exprimare şi spiritul critic în rândul elevilor şi al corpului profesoral.

Angajamentele noastre pentru viitor se referă la creşterea calităţii actelor de învăţare , la internaţionalizarea activităţilor prin crearea de parteneriate si programe.

Avantajul de a face educaţie într-un oraş multicultural cum este Timişoara se reflectă în oferta noastră educationala, în deschiderea pe care o manifestăm faţă de noutăţi, faţă de orientări şi puncte de vedere diferite.

Educaţia reprezintă o lungă călătorie spre descoperirea sinelui, spre dezvoltarea personalităţii umane, iar trecerea prin Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” din Timisoara este o experienţă unică în care suntem bucuroşi să vă însoţim.

Fie că sunteţi potenţiali elevi, cursanti din domeniul liceal, postliceal, veţi fi oricând bineveniţi în Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” din Timisoara .

Centrul de Calificare

Învățământ postliceal

Despre Liceu

Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” s-a afirmat ca o unitate scolara moderna, cu baza didactico – materiala bogata, cu rezultate foarte bune in pregatirea fortei de munca , impunandu-se printre celelalte unitati scolare din municipiul Timisoara si nu numai.

Fundatia

Archives

Inregistreaza-te online

Liceul Tehnologic UCECOM

“Spiru Haret” Timisoara
Calea Bogdanestilor, nr. 32/B, Timisoara
judetul Timis, Romania

tel/fax.: 0256.472.701
orele 8.00 - 16.00

Cursuri si Specializari

CopyRight

Toate drepturile rezervate 2013 ©