Adresa

Calea Bogdanestilor, nr. 32/B, Timisoara
0256.472.701 - orele 8.00 - 16.00

Motto

" Taina fundamentată a tinereţii nu stă în puterea de a înfăptui orice, ci în puterea credinţei că poţi înfăptui orice."

Privind cu speranta spre viitor...

(George Bernard Shaw)

 

Performantele elevilor

Cei ce cu care ne mândrim si au crescut reputatia scolii:

Elevii participanti la Concursul pe meserii /discipline/ specializari ,faza pe tara , au adus an de an o serie de premii cu care ne mândrim si care ne duc cu gândul ca demersul nostru educativ si-a atins scopul.

Editia 1999

Elevele Jebeleanu Ona la meseria Frizer si Rider Manuela la disciplinele Istoria cooperatiei si Doctrina si legislatie cooperatista primesc Locul I, la meseria Coafor eleva Rosu Iulieta a cucerit Locul II , iar la specializarea Croitor Femei Matei Mihaela la fel ca si elevul de la specialitatea Tinichigerie Bornar Cristian li s-a acordat o Mentiune.

Editia 2000

Elevul Horvat Adrian Iosif Locul I la meseria Frizer, Rieder Manuela primeste Locul III la disciplina Utilizarea calculatorului, iar eleva Anitei Mihaela Mirabela primeste o Mentiune la meseria Coafor.

Editia 2001

Elevele Criste Monica la meseria Coafor, Pandurescu Elena la specializarea Contabil, precum si elevul Crisan Cosmin la disciplina Utilizarea calculatorului au trait bucuria cuceririi Locului I. O Mentiune se acorda elevei Trif Angela la meseria Frizer,iar Locul III l-a obtinut Peptar Daniela la specialitatea Croitor imbracaminte pentru femei, i se acorda o Mentiune lui Vuia Radu la meseria Mecanic auto.

Editia 2002

Elevul Walter Thomas Marian obtine Locul I la meseria Frizer, iar la meseria Coafor precum si Mecanic auto elevilor Gherghel Mihaela si Vataman Ciprian li se acorda o Mentiune .

Editia 2003

Kacso Alina primeste Locul I la meseria Coafor, elevul Gusa Cosmin a obtinut Mentiune specializarea Mecanic auto, Putnic Adina câstiga Locul III la meseria Frizer, la disciplinele Istoria cooperatiei si Doctrina si legislatie cooperatista eleva Voicu Mirela cucerit Locul I

Editia 2004

Cojocar Diana Corina castiga Locul II la meseria Frizer, Krohn Nicoleta primeste Locul II la meseria Coafor, la disciplinele Istoria cooperatiei si Doctrina si legislatie cooperatista eleva Voicu Mirela Camelia cucerit Locul I iar la specializarea Coafor stilist Istoc Ramona a ocupat Locul I.

Editia 2005

Eleva Draghici Dana obtinut Locul I la meseria Coafor, la disciplinele Istoria cooperatiei si Doctrina si legislatie cooperatista eleva Stefanoiu Alina cucerit Locul I iar la specializarea Coafor stilist Szollosi Iboya a ocupat Locul III, iar la specializarea Ospatar (chelner)vanzator in unitatile de alimentatie elevul Badea Razvan a ocupat Locul I.

Editia 2006

Eleva Chiribisan Florentina câstiga Locul II la meseria Frizer, Pîtu Elena Corina a obtinut Locul II la meseria Coafor, la disciplinele Istoria cooperatiei si Doctrina si legislatie cooperatista eleva Gatej Lenuta cucerit Locul I iar la specializarea Coafor stilist Riscou Ioana Mihaela a ocupat Locul III, iar la specializarea Ospatar (chelner)vânzator in unitatile de alimentatie eleva Ghencioiu Florentina a ocupat Locul I.

Editia 2007

Eleva Toth Hainal Csila castiga Locul II la meseria frizer, Haiduc Maria a obtinut locul I la meseria coafor, iar la specializarea Ospatar (chelner)vanzator in unitatile de alimentatie elevul Dinu Paul Constantin a ocupat Locul I (Grup Scolar de Arte si Meserii “Spiru Haret”- Timisoara a participat cu concurenti doar la aceste specializari).

Editia 2008 – Arad

Locul I la Ospatar si Frizer,
Locul I la Prezentarea revistei scolare,
Locul III la Revista scolara – foaia volanta “Aripi deschise”,
Mentiune la Coafor.

Editia 2009 – Baia Mare

Editia 2010 – Bucuresti
Locul I la Ospatar: Cosmic Lucian
Locul III la Coafor: Gatej Florentina
Mentiune la Frizer: Halip Maria

Editia 2011 – Timisoara
Locul I la Ospatar: Cozma Eveline
Locul I la Coafor: Chiticaru Adina
Locul I la Frizer : Helgiu Mihaela
Locul II la Revista scolara – foaia volanta “Aripi deschise”,
Mentiune la Coafor Stilist : Halip Maria

Editia 2012 – Ploiesti
Locul I la Coafor Stilist : Pop Ruxandra Kunigunde
Locul II la Revista scolara – “Aripi deschise”

Centrul de Calificare

Învățământ postliceal

Despre Liceu

Liceul Tehnologic UCECOM “Spiru Haret” s-a afirmat ca o unitate scolara moderna, cu baza didactico – materiala bogata, cu rezultate foarte bune in pregatirea fortei de munca , impunandu-se printre celelalte unitati scolare din municipiul Timisoara si nu numai.

Fundatia

Archives

Inregistreaza-te online

Liceul Tehnologic UCECOM

“Spiru Haret” Timisoara
Calea Bogdanestilor, nr. 32/B, Timisoara
judetul Timis, Romania

tel/fax.: 0256.472.701
orele 8.00 - 16.00

Cursuri si Specializari

CopyRight

Toate drepturile rezervate 2013 ©